export_images-0016-comp

Najboljše ali nič…

… samo to je dovolj dobro za vas.

V rentgenskem centru Green CT smo za vas izbrali aparature, ki jih proizvajajo z namenom zmanjšati obsevanje vašega telesa na minimum. Proizvajalcu Vatech je znižanje doz uspelo v popolnosti, hkrati pa so obdržali visoko kvaliteto posnetkov. Sodelovanje z mnogimi zobozdravstvenimi ordinacijami nam daje izkušnje, ki vodijo v odlične rentgenske analize in vaš izbrani zobzdravnik bo po elektronski pošti dobil izvid. Tako bo diagnostika popolna, vaša terapija pa učinkovita.

Z lepimi pozdravi,

Ekipa rentgenskega centra GreenCT.

 

Spoznajte našo ekipo

Vodja in lastnik rentgenskega centra GreenCT d.o.o. je Danijel Vukša, ki je diplomirani inženir radiologije. S svojim zanosom in željo po napredku se je odločil ustanoviti prvi rentgenski center na Dolenjskem, ki ima v ponudbi tudi možnost računalniške tomografije. Hkrati je pri izbiri proizvajalca pomislil tudi na vas in izbral aparat, ki vas minimalno obseva med slikanjem. Poleg novomeškega centra pa najsodobnejše rentgenske posnetke delamo tudi v Ljubljani. Kontaktirajte nas in z veseljem vam povemo več o rentgenski diagnostiki. Danijelu pri delu pomaga in svetuje Maja Vukša, ki je prav tako diplomirana inženirka radiologije, sicer zaposlena na Onkološkem inštitutu v Ljubljani. "Tam, kjer sodelujeta dva so bistveno večje možnosti za kvalitetno storitev z integriteto," je njun moto. Zunanji partner centra je Dentoteka – prva specializirana dentalna lekarna, ki jo vodi novomeščan Jan Kovačevič. Dentoteko najdete na Glavnem trgu v Novem mestu in na Nazorjevi ulici v Ljubljani, svoje najljubše produkte pa lahko naročate tudi v spletni trgovini www.dentoteka.com

Danijel Vukša, dipl. ing. radiologije

Že v času študija me je zanimala radiološka diagnostika v dentalni medicini, zato sem v diplomski nalogi razis­koval prednosti in pomanjkljivosti panoramskih posnetkov. Kmalu za tem je sledila moja prva zaposlitev v Zdravstvenem domu Novo mesto, kjer sem se dela lotil z veliko željo in poln pričakovanj. S časom sem spoznal, da zaradi načina dela svoje ideje in znanje ne bom uspel prenesti v vsakdanjo prakso. Po 7 letih dela v zdravstvenem domu sem dobil priložnost, da leta 2015 svojo poklicno pot nadaljujem z odprtjem lastnega dentalnega rentgenskega centra. Želel sem si drugačen pristop do pacientov in dovršenosti dentalne radiološke tehnologije. Ključnega pomena je bila izbira proizvajalca, ki izdeluje aparate, pri kateri pacient prejme najnižjo možno dozo rentgenskega sevanja, a ob enem ohrani kvaliteto slike. Natančna diagnostika in posvečen pristop pacientu vodi v zadovoljstvo obeh strani -tako mene kot ponudnika storitve, kot tudi pacientov. In tega si želim v svojem dentalnem rentgenskem centru. Takšen pristop delu mi je blizu in vesel sem, da sem si izbral tako pot.